tisdag 19 april 2011

Glad Påsk!

Glad Påsk kära Tussilago vänner!
Hoppas att ni får en riktigt skön påskledighet och får njuta av skönt väder, god mat och härligt sällskap med nära och kära.

Idag har vi skickat ut nyhetsbrev till alla prenumeranter på nyhetsbrev! Vi hoppas att så många av er som möjligt kommer och besöker Tussilago barnmarknad Lördagen den 28 Maj kl 10-14 på Dalheimers Hus, Slottsskogsgatan 12. Det kommer att vara ett utmärkt tillfälle att fynda inför vår och sommar säsongen och det kommer att finnas massor av fina och billiga begagnade barnartiklar att fynda. Om ni blir blir sugna på fika kan ni besöka Dalheimers Café/Restaurang som ligger i anslutning till lokalen.

Registrering av säljare är nu igång, men vi har fortfarande några säljarplatser kvar och det är först till kvarn som gäller! Om ni som säljare får förhinder att deltaga så är det viktigt att meddela oss så snart som möjligt. Detta för att ge någon annan möjlighet att delta istället.

Vi vill påminna våra säljare att endast lämna in HELA, RENA och FRÄSCHA kläder. Vi rekommenderar också att sälja endast vår och sommar-relaterade artiklar.

Vi behöver er hjälp att sprida info om Tussilago Barnmarknad. Har ni familj, grannar, vänner, kollegor eller någon som ni tror kan vara intresserade av att fynda barnartiklar? Då är vi tacksamma om ni hjälper till att sprida info om marknaden, t.ex. genom att sprida vår bloggadress eller bjuda in dem till Tussilago Barnmarknad på FACEBOOK.

Vi ser fram emot att få träffa er !

Tussilago Barnmarknad Irina & Jiin lih