lördag 29 oktober 2011

Nu kör vi igång!

Kära Tussilagodeltagare,

Tiden går fort och snart är det återigen dags för Tussilago Julbarnmarknad!
Lördagen den 10 December, kl 10-14 kör vi. Platsen är Dalheimers Hus, Slottsskogsgatan 12.

Detta är ett utmärkt tillfälle att fynda inför julen fina begagnade barnartiklar såsom barnkläder i storlek 50-170cl, barnskor, barnvagnar, mammakläder, leksaker, böcker, bilbarnstolar och olika vinterrelaterade artiklar.

Registrering av säljare har nu påbörjats. Du som vill vara säljare registrera dig genom att skicka mejl med namn, telefon och mailadress till tussilagobarnmarknad@gmail.com. Du som säljare behöver inte vara på plats utan det sköter vi åt dig. Du får 70% och vi behåller 30% av din försäljning.

Vi söker flera volontärer som kan hjälpa till med marknaden på Lördag 10 dec: 9:30-14:00. Fördelen med att vara volontär är att du får förtursköp dagen innan marknaden, och du behåller 80% av din vinst istället för 70%. Förutom det så kommer du att träffa massor av människor och det är väldigt roligt. Om du är intresserad av att vara volontär, kontakta oss på tussilagobarnmarknad@gmail.com

Vi vill jättegärna få din hjälp att sprida info om Tussilago Barnmarknad. Har du familj,grannar, vänner, kollegor eller någon annan som du tror kan vara intresserade av att fynda/sälja barnartiklar? Då är vi tacksamma om du berättar för dem om vår Julbarnmarknad den 10 December. Bli vän med oss på Facebook och bjud även in familj, vänner och kollegor till Tussilago Barnmarknad på Facebook.

Du hittar oss här: http://kartor.eniro.se/m/I8a7Y

Vi ser fram emot att få träffa dig på Tussilago Julmarknaden!

Varma hälsningar/
Tussilago Barnmarknad
Irina & Jiin Lih