tisdag 29 november 2011

Om mindre än 2 veckor är det äntligen dags!

Om mindre än 2 veckor är det äntligen dags för Tussilago Julbarnmarknad som kommer att ske lördagen den 10 December kl 10-14. Platsen är Dalheimers Hus, Slottsskogsgatan 12.

Detta är ett utmärkt tillfälle att fynda inför julen. Vi har rekordmånga säljare som erbjuder massor av fina begagnade barnartiklar såsom barnkläder i storlek 50-170cl, barnskor, barnvagnar, mammakläder, leksaker,böcker, cyklar, bilbarnstolar mm.

Om du blir fikasugen så kan du besöka Dalheimers Café/Restaurang som ligger i anslutning till lokalen.

Till våra köpare vill vi tipsa om att ta med rymliga påsar att lägga dina fyndade varor i och glöm inte kontanter!

Vi vill påminna våra säljare att endast lämna in hela, rena och fräscha kläder. Vi rekommenderar också att främst sälja vinter relaterade artiklar.
Vad det gäller leksaker, tänk på att pussel/spel skall vara kompletta och att batteridrivna leksaker är funktionella.
Om du som säljare får förhinder att deltaga så är det viktigt att meddela oss så snart som möjligt. Detta för att ge någon annan möjlighet att deltaga istället.

Vi vill jättegärna få din hjälp att sprida info om Tussilago Barnmarknad. Har du familj, grannar, vänner, kollegor eller någon annan som du tror kan vara intresserade av att fynda/sälja barnartiklar? Då är vi tacksamma om du berättar för dem om vår Julbarnmarknad den 10 December, tex genom att skicka länken till vår blogg. Bli gärna vän med oss på Facebook och bjud även in familj, vänner och kollegor till Tussilago Barnmarknad på Facebook.
Du är hjärtligt välkommen att fynda! Ta med dig din familj och vänner och kom hit!
Du hittar oss här: http://kartor.eniro.se/m/I8a7Y

Vi ser fram emot att få träffa dig på Julmarknaden!

Varma hälsningar,
Tussilago Barnmarknad
Irina & Jiin Lih