tisdag 3 april 2012

Mindre än två veckor kvar,,,

Kära Tussilagovän,

Det är nu mindre än 2 veckor kvar till den kommande Tussilago Barnmarknad Lördagen den 14 April kl.10-14 på Dalheimers Hus, Slottsskogsgatan 12.


Det kommer att finnas massor av fina och billiga barnartiklar: begagnade barnkläder i storlek 50-170cl, barnskor, barnvagnar, mammakläder, leksaker,böcker, cyklar, bilbarnstolar, babyaccessoarer m.m.
Boka in Lördagen den 14 April, ta med dig din familj och vänner och kom hit! Du kommer att hitta massor av fynd! Om ni blir sugna på fika, kan ni besöka Dalheimers Café/Restaurang som ligger i anslutning till lokalen.


Till våra köpare vill vi påminna att förbereda stora påsar att lägga varor i, och glöm inte kontanter. Det är också smart att rita barnens fotavtryck på ett papper som förenklar när man köper skor.


Vi vill också påminna våra säljare att endast lämna hela, rena och fräscha kläder. Vi rekommenderar också att endast sälja vår- och sommar relaterade artiklar.
Om du säljer skor, skriv gärna säljarnummer, skostorlek och pris och bind ihop skorna med ett snöre/tejp. Vad gäller leksaker, tänk på att pussel skall vara kompletta och att batteridrivna leksaker är funktionella. Om det fattas batteri, skriv gärna på ett separat klistermärke som beskriver att leksaken fungerar.
Om du som säljare får förhinder att sälja är det viktigt att du meddelar oss så snart som möjligt så att någon annan får möjlighet att deltaga.


Sprid nyheten om Tussilago Barnmarknad till dina vänner och bekanta som kan vara intresserade att fynda barnartiklar genom att skicka länken till vår blogg eller bjuda in dem till Tussilago Barnmarknad på FACEBOOK.


Du hittar oss här: http://kartor.eniro.se/m/I8a7Y


Vi vill passa på och önska Dig en riktigt Glad Påsk och vi ser fram emot att få träffa Dig snart! 

Tussilago Barnmarknad Irina & Jiin lih