lördag 22 december 2012

Snart dags för vårens Tussilago Barnmarknad, Lör 2 Mars 2013

Efter vår höstpaus är det snart dags för vårens Tussilago barnmarknad. Om ca 10 veckor är du hjärtligt välkommen att fynda i stora och luftiga lokaler på Dalheimers Hus, Slottsskogsgatan 12, lördagen den 2 Mars kl 10-14.
För dig som är intresserad av att vara säljare har vi börjat att släppa säljarnummer. Passa på, då det är först till kvarn som gäller! Du som säljare behöver inte vara på plats utan vi sköter jobbet åt dig, och behåller 35% av din försäljning.

Exempel på barnprylar som kan säljas:
kläder i strl 50-170 cl, skor, mammakläder, leksaker, böcker, spel, pussel, bilbarnstolar, babysitters, babyaccessoarer, skötväskor, barnvagnar, barncyklar, m.m.


Rensa dina barns garderober eller källaren och passa på att tjäna lite pengar. Men tänk på att det är viktigt att du säljer HELA, RENA och FRÄSCHA barnprylar och att leksaker är funktionella. Ifall några av dina barngrejer är väldigt slitna, skänk dem hellre direkt, så finns det mer plats för dina fina utvalda  barnprylar att synas och bli sålda.

Vi behöver fler volontärer, så skicka gärna in ditt intresse. Fördelen med att vara volontär är att du får förtursköp dagen innan marknaden, och du behåller 75% av din vinst istället för 65%. Du kan hitta mer info på vår blogg vad som innebär att vara volontär.
Skriv till oss på tussilagobarnmarknad@gmail.com med ditt namn och tel.nr för att anmäla dig som säljare eller volontär.

Vi skulle uppskatta mycket om du kunde hjälpa oss att sprida info om Tussilago Barnmarknad!
Har du har familj, grannar, vänner, kollegor eller någon som du tror kan vara intresserade av att fynda/sälja barnartiklar? Berätta gärna om oss genom att t.ex vidarebefordra detta meddelande, dela ut/sätt upp reklamblad (som du kan ladda ner från bloggen) på passande platser såsom förskolor, skolor, affärer, anslagstavlor m.m.. Du kan också bjuda in familj, vänner och kollegor till Tussilago Barnmarknad på FACEBOOK.


Vi vill passa på att önska dig God Jul och det bästa Nya Året på länge!
Vi ser fram emot att få träffa dig!

Du hittar oss här:
http://kartor.eniro.se/m/I8a7Y

Varma hälsningar/
Tussilago Barnmarknad
Jiin lih & Irina