onsdag 22 oktober 2014

Tussilago Barnmarknad den 1 November. 1,5 vecka kvar!

Kära Tussilagovän,

Nu är det bara ca 1,5 vecka kvar tills vi ses på TUSSILAGO BARNMARKNAD,  Lördagen den 1 November kl.10:00-13:30 på Bjurslättsskolan, Wieselgrensgatan 11.  

Det kommer att finnas massor av fina och billiga barnartiklar inför höst och vintersäsongen: begagnade barnkläder stl 50-170 cl, barnskor, mammakläder, leksaker, böcker, babyaccessoarer, bilbarnstolar, cyklar, hjälmar m.m.   

Om ni blir sugna på fika, kan ni köpa kaffe, saft, hembakade kakor, mackor m.m. i anslutning till lokalen. Det kommer även finnas kaffe och macka att köpa medan du står i kö innan marknaden börjar.

Intresse för våra säljplatser har varit över all förväntan, och det kommer att vara mera säljare än vanligt.
Här är några tips för dig som är säljare.
  • För att undvika allt för stora klädhögar, ber vi dig förbereda hängande plagg på galgar redan hemma.
  • För att minska risken av borttappade tejpbitar med sälj.nr. och pris, tipsar vi om att sätta tejpen med ert säljnummer och pris på två ställen (ex framsidan och inne vid nacklappen) för att undvika att märkningen faller bort.
  • För att hjälpa köpare att hitta rätt skor, fäst gärna ihop skopar med snöre och skriv lappar på båda skorna, och även med skostorlek. 
Till våra köpare vill  vi påminna att ha med stora påsar att lägga varor i, och glöm inte kontanter. Det är också smart att rita barnens fotavtryck på ett papper  som förenklar det när man köper skor.

Då det är ofta väldigt mycket folk kan tyvärr inga barnvagnar tas med in i lokalen utan de får parkeras utanför. Bärsele rekommenderas som alternativ.

Här på bloggen kan du hitta en Lokalöversikt på hur barnprylarna kommer att vara fördelade i lokalerna. Du som säljare kan nu förbereda dig på vart du skall placera dina barnprylar. Förbered gärna så mycket som möjligt hemma och tänk på att komma i tid. För dig som är besökare har du nu en översikt på marknaden så du lätt kan hitta det som du är ute efter.
 

Kom ihåg att marknaden är på 2 våningar! Glöm inte att fynda på 2:a våningsplanet innan du betalar i kassorna på 1:a våningen.

Hjälp oss att sprida info om Tussilago Barnmarknad till dina vänner och bekanta som kan vara intresserade av att fynda barnartiklar. Berätta gärna om oss, vidarebefordra detta nyhetsbrev, dela ut/ sätt upp reklamblad på passande platser såsom förskolor, skolor, affärer, anslagstavlor m.m. Du kan också bjuda in dem till Tussilago Barnmarknad på FACEBOOK .

Nytt för i år är TÄVLING! Om du checkar in / taggar Tussilago Barnmarknad på FACEBOOK, så är du med i tävling om 1 av 10 garanterade säljarplatser inför nästa marknad.


Länkar:
Du hittar oss här: http://kartor.eniro.se/m/KafGB
Reklamblad: https://docs.google.com/file/d/0B6nkn2QbU1N9cmQ3Y2dHelc1djQ/edit
Facebook: https://www.facebook.com/tussilago.barnmarknad
Instagram: http://instagram.com/tussilagobarnmarknad
Blogg: http://www.tussilagobarnmarknad.blogspot.se/


Vi ser fram emot att få träffa dig! 
Varma hälsningar/
Tussilago Barnmarknad
Jiin lih, Irina, Hannah & Aleksandra