fredag 10 april 2015

4 veckor kvar....:-)

Kära Tussilagovän!

Nu är det endast 4 veckor kvar till vårens Tussilago Barnmarknad på Bjurslättsskolan, Wieselgrensgatan 11, Lördagen 9 Maj kl.10.00-13.30.

Barnmarknaden är på två plan och det kommer att finnas massor av fina barnartiklar att fynda såsom: begagnade barnkläder, barnskor, mammakläder, leksaker, böcker, babyaccessoarer, cyklar, bilbarnstolar, barnvagnar, m.m.

Alla säljarplatser har redan tagit slut och alla nya förfrågningar kommer att hamna i kö. För er säljare som får förhinder är det därför viktigt att ni meddelar oss så snart som möjligt så att någon annan får möjlighet att deltaga.

Vi strävar efter att hålla hög kvalité på marknaden. Därför vill vi påminna våra säljare igen att: 
• Endast lämna hela, rena och fräscha kläder. Stryk gärna kläderna så de ser sådär fina ut som i affärerna. 
• Vi rekommenderar också att endast sälja vår/sommar relaterade artiklar.
• Vad gäller leksaker, tänk på att pussel skall vara kompletta och att batteridrivna leksaker är funktionella. Om det fattas batteri, skriv gärna på ett separat klistermärke som beskriver att leksaken fungerar.

Hjälp gärna till att sprida info om Tussilago Barnmarknad till dina vänner och bekanta som kan vara intresserade av att fynda barnartiklar. Berätta gärna om marknaden, vidarebefordra detta nyhetsbrev, dela ut/ sätt upp reklamblad på passande platser såsom förskolor, skolor, affärer, anslagstavlor m.m. Du kan också bjuda in dem till Tussilago Barnmarknad på FACEBOOK .

Länkar:

Vi ser fram emot att ses i Maj och önskar dig en Glad Påsk!
 
Hjärtliga hälsningar/
Tussilago Barnmarknad
Jiin lih, Irina, Hannah & Aleksandra