lördag 5 maj 2018

En vecka kvar! Lite tips inför shoppingen!

Hej Tussilagovän!

Nu är det endast 1vecka kvar till vi ses på Tussilago Barnmarknad Lördagen 12 Maj kl.10.00-13.30 på Kulturhuset MÖLLAN, Göteborgsvägen 19.
Det kommer att finnas massor av fina och billiga barnartiklar –begagnade och nya barnkläder, barnskor, mammakläder, leksaker, böcker, babyaccessoarer, cyklar, bilbarnstolar, barnvagnar, m.m.
Om du blir sugen på fika, kan du köpa kaffe, saft och något sött på plats. Alla intäkter vi får in av försäljningen av fika kommer oavkortat gå till välgörenhet.
På bloggen kan du hitta en planskiss på hur barnartiklarna kommer att vara fördelade i lokalen.
Nedan kommer lite tips som underlättar för dig som köpare.


På marknaden föredrar vi betalning med SWISH, finns hos alla banker och det är enkelt att ladda ned till sin smartphone. Det finns dock en kontantkassa om man inte har Swish. 
Hjälp oss att sprida info om Tussilago Barnmarknad till dina vänner och bekanta som kan vara intresserade av att fynda barnartiklar.

Länkar: 
KARTA: https://kartor.eniro.se/?c=57.662231,12.012434&z=14&q="göteborgsvägen 19";211188376;geo

Tips inför shoppingen!
       Ladda ned appen ”SWISH” redan hemma. Alla banker har det och det minskar kontanthanteringen. OBS. Vi kommer använda oss av QR kod på SWISH (även telefonnr, men QR koden är snabbare och enklare för dig som köpare. När du öppnar SWISH finns i högra översta hörnet en symbol, tryck på den och en kamera kommer fram. Om det inte går i iphone, gå då till ”Inställningar” ”swish” ”kamera”. I android vet jag tyvärr inte, men de flesta funkar det för utan att ändra i inställningar.
       Vi öppnar kl 10, det brukar vara köer in då men när dörrarna väl öppnats går det snabbt. Ni kan hemma kika på planlösningen på vår blogg (https://tussilagobarnmarknad.blogspot.com)
       Ta inte på för mkt kläder. Det är mkt folk och kan bli varmt.
       Ladda med stor kasse. De blå från Ikea är väldigt populära då de rymmer massor av fina fynd.
       Förbered Swishappen när ni närmar er kassorna.
       Galga gärna av kläderna i kön. Uppsamlingslådor finns.
       Skriv gärna listor hemma vad ni letar efter och storlek så förenklar det letandet. Det är mycket kläder, skor och saker att titta igenom.
       Barnvagnar kan ej finnas i lokalen av säkerhetsskäl plus jättetrappa ned till lokalen, barnvagnarna kan lämnas utanför. Bärsele är att rekommendera om det är små barn med.
       Har ni svårt att gå i trapper finns i nödfall en hiss, kontakta isf någon av personalen på plats.
       Det finns fika!
       All personal bär gula reflexvästar- tveka inte att fråga oss om det är något ni funderar över.
       Vill du shoppa då det är lite lugnare och kortare köer- kom i slutet av marknaden, finns mycket fina saker även då.
       Skotips- mät barnets fot hemma, har ni ingen mätsticka att ta med på marknaden-klipp ett sugrör i barnets fots längd och ta med. Smidigt och enkelt sätt att testa storlek.