fredag 23 augusti 2013

Nu släpper vi säljarnummer! :-)

Kära Tussilagovän,


Vi hoppas att du har haft en riktigt skön sommar. Förhoppningsvis längtar du redan efter att få fynda och/eller sälja lite barnprylar. Vi är glada att kunna berätta att det snart är dags för höstens Tussilago barnmarknad som kommer att vara på Dalheimers Hus, Slottsskogsgatan 12, lördagen den 12 Oktober kl 10-14. 

Du kommer att kunna sälja/fynda massor av fina och billiga barnartiklar inför höst- och vintersäsongen, såsom barnkläder stl 50-170 cl, barnskor, barnvagnar, mammakläder, leksaker, böcker, cyklar, bilbarnstolar, pulkor, skridskor, hjälmar m.m.

Nu börjar vi att släppa säljarnummer. Passa på, då det är först till kvarn som gäller! Du som säljare behöver inte vara på plats utan vi sköter jobbet åt dig, och behåller 35% av din försäljning. Rensa dina barns garderober eller källaren och passa på att tjäna lite pengar.

Vi behöver flera volontärer, så skicka gärna in ditt intresse. Fördelen med att vara volontär är att du får förtursköp dagen innan marknaden, och du behåller 75% av din vinst istället för 65%.

Skriv till oss på tussilagobarnmarknad@gmail.com med ditt namn och tel.nr för att anmäla dig som säljare eller volontär.

Vi skulle uppskatta mycket om du kunde hjälpa oss att sprida info om Tussilago Barnmarknad! Har du har familj, grannar, vänner, kollegor eller någon som du tror kan vara intresserade av att fynda/sälja barnartiklar? Berätta gärna om oss genom att t.ex vidarebefordra vår bloggadress, dela ut/sätt upp reklamblad (som du kan ladda ner från bloggen) på passande platser såsom förskolor, skolor, affärer, anslagstavlor m.m.. Du kan också bjuda in familj, vänner och kollegor till Tussilago Barnmarknad på FACEBOOK.

Vi ser fram emot att få träffa dig!
Du hittar oss här: http://kartor.eniro.se/m/nLr2m 

Varma hälsningar/
Tussilago Barnmarknad
Jiin lih & Irina