fredag 13 september 2013

4 veckor kvar.....

Kära Tussilagovän,
Nu är det endast 4 veckor kvar till nästa Tussilago Barnmarknad på Dalheimers Hus, Slottsskogsgatan 12, lördagen den 12 Oktober kl.10-14.
Vårt planeringsarbete pågår för fullt och det är jätteroligt att så många säljare och volontärer har anmält sig. Just nu är alla våra säljarplatser upptagna och nya förfrågningar kommer att hamna i kö. Om du som säljare får förhinder att sälja är det viktigt att du meddelar oss så snart som möjligt så att någon annan får möjlighet att deltaga.

Vi vill påminna våra säljare att endast lämna hela, rena och fräscha kläder. Stryk gärna kläderna så de ser sådär fina ut som i affärerna. Ifall några av era barnprylar är väldigt slitna, skänk dem hellre direkt, så finns det mer plats för era fina utvalda barnprylar att synas och bli sålda. Vi rekommenderar också att endast sälja höst och vinter relaterade artiklar. Vad gäller leksaker, tänk på att pussel skall vara kompletta och att batteridrivna leksaker är funktionella. Om det fattas batteri, skriv gärna på ett separat klistermärke som beskriver att leksaken fungerar.

Vi siktar att bli en av de bästa barnmarknaderna i Göteborg och vi vill hitta förbättringar hela tiden. Under kommande marknad kommer vi bl.a. att utöka med ännu fler kassor och även tydligare skyltar för snabbkassor. Vi hoppas med dessa förändringar kunna minska kötiden för Dig.
Skriv gärna till oss på tussilagobarnmarknad@gmail.com och berätta vad du tycker om oss eller om du har några idéer på förbättringar. Bästa ideér har chans även denna säsong att vinna en fotosession med Fotograf Rickard Andersson. Rickard är en erfaren fotograf som började sitt fotointresse för ca 18 år sen och har vunnit 1:a pris i Naturkompaniets fototävling 2012. Några av hans fina foton hittar du här: www.redearmedia.blogspot.com 

Hjälp oss att sprida info om Tussilago Barnmarknad till dina vänner och bekanta som kan vara intresserade av att fynda barnartiklar. Berätta gärna om oss, vidarebefordra detta mail, dela ut/ sätt upp reklamblad (https://docs.google.com/file/d/0B6nkn2QbU1N9NmZMQlVwalJrSzA/edit) på passande platser såsom förskolor, skolor, affärer, anslagstavlor m.m. Du kan också bjuda in dem till Tussilago Barnmarknad på FACEBOOK .
Vi kommer att ha en härlig dag tillsammans, vi ser framemot att få träffa Dig!  
Du hittar oss här: http://kartor.eniro.se/m/I8a7Y

Tussilago Barnmarknad Irina & Jiin lih