lördag 19 april 2014

3 veckor kvar till Tussilago Barnmarknad!

Kära Tussilagovän!

Tiden går fort, och nu är det bara 3 veckor kvar till nästa Tussilago Barnmarknad på Bjurslättsskolan, Wieselgrensgatan 11, den 10 Maj kl.11:00-14.30. 

Barnmarknaden är på två plan och det kommer att finnas massor av fina barnartiklar att fynda såsom: begagnade barnkläder i storlek 50-170cl, barnskor, mammakläder, leksaker,böcker, babyaccessoarer, cyklar, bilbarnstolar m.m.

Vi vill påminna våra säljare igen att endast lämna hela, rena och fräscha kläder. Stryk gärna kläderna så de ser sådär fina ut som i affärerna. Ifall några av era barnprylar är väldigt slitna, skänk dem hellre direkt, så finns det mer plats för era fina utvalda barnprylar att synas och bli sålda. Vi rekommenderar också att endast sälja vår och sommar relaterade artiklar. Vad gäller leksaker, tänk på att pussel skall vara kompletta och att batteridrivna leksaker är funktionella. Om det fattas batteri, skriv gärna på ett separat klistermärke som beskriver att leksaken fungerar.

Just nu är alla våra säljarplatser upptagna och nya förfrågningar kommer att hamna i kö.
För er säljare som får förhinder är det viktigt att ni meddelar oss så snart som möjligt så att någon annan får möjlighet att deltaga.


Vi har fortfarande behov av några volontärer. Fördelar för dig som säljare när du är volontär är att du behåller 75% av vinst i stället för 65% och har förtursköp på inlämnade artiklar. Skriv till oss på tussilagovolontar@hotmail.com och anmäl ditt intresse.

Till våra köpare vill vi påminna att förbereda stora påsar att lägga varor i, och glöm inte kontanter. Det är också smart att rita barnens fotavtryck på ett papper som förenklar det när man köper skor. 

Då det ofta är väldigt mycket folk kan tyvärr inga barnvagnar tas med in i lokalen utan de får parkeras utanför. Bärsele rekommenderas som alternativ. 

Hjälp oss att sprida info om Tussilago Barnmarknad till dina vänner och bekanta som kan vara intresserade av att fynda barnartiklar. Berätta gärna om oss, vidarebefordra detta nyhetsbrev, dela ut/ sätt upp reklamblad på passande platser såsom förskolor, skolor, affärer, anslagstavlor m.m. Du kan också bjuda in dem till Tussilago Barnmarknad på FACEBOOK . 
Kika gärna in på vår blogg www.tussilagobarnmarknad.blogspot.com där det finns mer info om säljare, köpare, volontär, bilder m.m. 

Vi ser fram emot en trevlig dag tillsammans, så ta med dig din familj och dina vänner och kom hit

Du hittar oss här: http://kartor.eniro.se/m/zgWxi
Länk till reklamblad: https://docs.google.com/file/d/0B6nkn2QbU1N9ejhIRVFWaEJqNTA/edit?pli=1
Länk till Facebook: https://www.facebook.com/tussilago.barnmarknad 


GLAD PÅSK önskar 
Tussilago Barnmarknad
Jiin lih, Irina, Hannah & Aleksandra