torsdag 1 maj 2014

Drygt 1 vecka kvar.....

Kära Tussilagovän,

Nu är det bara drygt 1 vecka kvar tills vi ses på TUSSILAGO BARNMARKNAD,  Lördagen den 10:e Maj kl.11:00-14:30 på Bjurslättsskolan, Wieselgrensgatan 11.  

Det kommer att finnas massor av fina och billiga barnartiklar inför vår- och sommarsäsongen: begagnade barnkläder stl 50-170 cl, barnskor, mammakläder, leksaker, böcker, babyaccessoarer, bilbarnstolar, cyklar, hjälmar m.m
 
Om ni blir sugna på fika, kan ni köpa kaffe, saft, kakor, m.m. i anslutning till lokalen. 

Till våra köpare vill vi påminna att förbereda stora plastpåsar att lägga varor i, och glöm inte kontanter. Det är också smart att rita barnens fotavtryck på ett papper som förenklar det när man köper skor. 

Då det är ofta är väldigt mkt folk kan tyvärr inga barnvagnar tas med in i lokalen utan de får parkeras utanför. Bärsele rekommenderas som alternativ. 

Här är en länk till lokalöversikt på hur barnprylarna kommer att vara fördelade i lokalerna.  Du som säljare kan nu förbereda dig på vart du skall placera dina barnprylar. Förbered gärna så mycket som möjligt hemma och tänk på att komma i tid.  

För dig som är besökare har du nu en översikt på marknaden så du lätt kan hitta det som du är ute efter.


Hjälp oss att sprida info om Tussilago Barnmarknad till dina vänner och bekanta som kan vara intresserade av att fynda barnartiklar. Berätta gärna om oss, vidarebefordra detta brev, dela ut/ sätt upp reklamblad på passande platser såsom förskolor, skolor, affärer, anslagstavlor m.m. Du kan också bjuda in dem till Tussilago Barnmarknad på FACEBOOK .

Vi ser fram emot att få träffa dig!
  
Du hittar oss här: http://kartor.eniro.se/m/zgWxi
Länk till reklamblad: https://docs.google.com/file/d/0B6nkn2QbU1N9ejhIRVFWaEJqNTA/edit

Länk till Facebook: https://www.facebook.com/tussilago.barnmarknad 

Varma hälsningar/
Tussilago Barnmarknad
Jiin lih, Irina, Hannah & Aleksandra