onsdag 2 september 2015

Tussilago Barnmarknad Lör 17 Oktober - Nu släpper vi snart säljarnummer!

Hejsan Tussilagovän,

Höstens Tussilago Barnmarknad kommer åter igen att hålla till på Bjurslättsskolan, Wieselgrensgatan 11, Lördagen 17 Oktober kl 10.00-13.30.
Om du är intresserad av att vara säljare och/eller volontär, börjar vi släppa säljarnummer Lör 5 September. Skriv till oss på tussilagobarnmarknad@gmail.com med namn och tel. nr för att anmäla dig som säljare och/eller volontär. Säljarnummer brukar gå åt fort och det är först till kvarn som gäller! 
Exempel på HELA, RENA och FRÄSCHA barnprylar som kan säljas: kläder i strl 50-170 cl, skor, leksaker, böcker, spel, pussel, bilbarnstolar, babysitters, babyaccessoarer, mammakläder, skötväskor, barnvagnar, cyklar, trehjulingar, hjälmar, pulkor, skridskor m.m.
Nytt för i höst är att vi nu kommer erbjuda betalning med SWISH. Vi kommer också att kunna föra tillbaka säljarens förtjänst med hjälp av swish. Det enda du behöver göra är att meddela att du vill ha förtjänsten via swish, ange ett mobilnummer och det namn numret är registrerat på. Allt för att det ska bli smidigare och säkrare för oss alla att handla och sälja.

Hjälp oss att sprida info om Tussilago Barnmarknad!
Har du har familj, grannar, vänner, kollegor eller någon som du tror kan vara intresserade av att fynda/sälja barnartiklar? Berätta gärna om oss genom att t.ex vidarebefordra denna info, dela ut/sätt upp reklamblad (som du kan ladda ner från bloggen) på förskolor, skolor, affärer, anslagstavlor m.m.. Du kan också bjuda in familj, vänner och kollegor till Tussilago Barnmarknad på FACEBOOK.

Det skall bli så skoj att ses snart igen!

Mvh/
Tussilagoteamet