söndag 11 oktober 2015

Ca 1 vecka kvar...

Kära Tussilagovän!

Nu är det ca 1 vecka kvar till vi ses på Tussilago Barnmarknad Lördagen 17 Oktober kl.10.00-13.30 på Bjurslättsskolan, Wieselgrensgatan 11.

Det kommer att finnas massor av fina och billiga höst- och vinter relaterade barnartiklar såsom: begagnade barnkläder, barnskor, mammakläder, leksaker, böcker, babyaccessoarer, cyklar, bilbarnstolar, barnvagnar, m.m.

Om du blir sugen på fika, kan du köpa kaffe, saft, hembakade kakor, mackor m.m. i anslutning till lokalen. Det kommer även finnas kaffe och macka att köpa medan du står i kö innan marknaden börjar. Alla intäkter vi får in av försäljningen av fika kommer oavkortat gå till välgörenhet.

bloggen kan du hitta en planskiss på hur barnartiklarna kommer att vara fördelade i de båda lokalerna. 
Du som säljare kan redan nu planera vart du skall placera dina saker. Förbered gärna så mycket som möjligt hemma (ex galga, lägga i storleksordning mm) och tänk på att komma i tid.

För dig som är besökare har du nu en översikt på marknaden så du lätt kan hitta det som du är ute efter. Kom ihåg att marknaden är på 2 våningar! Glöm inte att fynda på 2:a våningsplanet innan du betalar i kassorna på 1:a våningen.

I kassorna kommer du ha möjlighet att runda upp beloppet. Det som rundas upp kommer vi att skänka till välgörenhet.

Hjälp oss att sprida info om Tussilago Barnmarknad till dina vänner och bekanta som kan vara intresserade av att fynda barnartiklar. Berätta gärna om marknaden, vidarebefordra detta nyhetsbrev eller bjuda in dina vänner till Tussilago Barnmarknad på FACEBOOK . Skriv gärna ut  reklambladet nedan och sätt upp på passande platser såsom din arbetsplats, förskolor, skolor, lekplatser, affärer, anslagstavlor m.m


Länkar:
REKLAMBLAD: https://drive.google.com/file/d/0B6nkn2QbU1N9OEh2VGxJMGRGcGc/view?pli=1
Vi ser fram emot att få träffa dig!
Hjärtliga hälsningar/
Tussilago Barnmarknad
Aleksandra, Hannah, Jiin lih & Irina